Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 15 Srpanj 2015 11:47

Udruga TOMS ponovo potpisala vrijedan ugovor

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Udruga tjelesnih invalida TOMS potpisala je 15. srpnja ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za otvoreni poziv „Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici“ – faza III u sklopu ESF operativnog programa „Razvoj ljudskih potencijala 2007-2013.

Iz sredstava Europskog socijalnog fonda u vrijednosti od 1.460.370,07 HRK  financirat će se projekt pod nazivom  „Dječji osmijeh osnažuje obitelj“.  Inače, ovo je drugi projekt Udruge TOMS koji se financira sredstvima Europske unije i provodit će se narednih 14 mjeseci.

Ugovor su u prostorijama Udruge TOMS potpisali njezin predsjednik Ivica Bašić i u ime partnera  Grada Trogira gradonačelnik Ante Stipčić. Potpisivanju su nazočili voditeljica projekta Aleksandra Makrić i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti i turizam Joško Jarebić. Inače, nositelj projekta je Udruga tjelesnih invalida TOMS, a partneri u provedbi su Grad Trogir, Selectio d.o.o  Zagreb i učilište Vita Cognita, također  iz Zagreba.

Svrha projekta je unaprijediti potporu članovima obitelji djece s teškoćama u razvoju na području Trogira, Okruga, Marine, Segeta i Kaštela. Članovi obitelji djece s teškoćama u razvoju često se zbog skrbi o djetetu odriču vlastite karijere te su redovito smanjene ekonomske aktivnosti. Kroz projekt će se unaprijediti mogućnosti zapošljavanja članova obitelji koji skrbe o djeci s teškoćama u razvoju te promicati pomirenje njihovog poslovnog i obiteljskog života razvojem novih i unaprijeđenjem kvalitete socijalnih usluga u zajednici.

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 15 Srpanj 2015 11:59
HomeTROGIRTrogirske koludrice slave blagdan sv. Benedikta Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala