Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 08 Prosinac 2014 12:48

Kronika 192: Krađa goriva iz spremnika u Trogira

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske zabilježeno je jedno krivotvorenje isprave, četiri oštećenja tuđe stvari, devet teških krađa i dvije krađe.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa, na području PU splitsko-dalmatinske u protekla 24 sata zabilježene su tri prometne nesreće, od kojih jedna s materijalnom štetom. Jedna osoba je lakše ozlijeđena. 

Izdvajamo:

Krađa goriva iz spremnika

Jučer je u Trogiru iz parkiranog teretnog vozila iz spremnika za gorivo otuđeno više stotina litara goriva. Materijalna šteta poduzeću u vlasništvu vozila iznosi nekoliko tisuća kuna. Provodi se kriminalističko istraživanje.

Provala u školu

U noći 6/7. prosinca u mjestu Vrbanj provaljeno je u područnu školu, te te unutar škole u zaključane prostorije odakle je otuđen novac u iznosu od nekoliko tisuća kuna. Obavljen je očevid i traga se za počiniteljem.

Nadzor prometa tijekom vikenda

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske provedena je akcija nadzora prometa s naglaskom na prisutnost alkohola i opojnih droga. Ukupno je sankcionirano 229 prekršaja, od čega za alkohol  106 i brzinu 23 prekršaja. U policijskim postajama zadržano je 9 vozača, 1 vozač zbog upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje i 4 zbog upravljanja u vrijeme zabrane. Najveća izmjerena koncentracija alkohola kod zadržanih osoba iznosila je 3,08g/kg (Policijska postaja Omiš).

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomeŽUPANIJAKronika 192: Krađa goriva iz spremnika u Trogira Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala