Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije mapa. Putanja: C:\HostingSpaces\trogirskip\www.trogirskiportal.hr\wwwroot\images\gallery\rasvjeta
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gallery/rasvjeta
Srijeda, 27 Kolovoz 2014 11:49

Izmjena rasvjetnih tijela

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)


U tijeku je izmjena rasvjetnih tijela na području Grada Trogira. Dolaskom opreme iz inozemstva koja se čekala 3 mjeseca, radovi su započeli proteklog tjedna.

Izmjene se izvršene u ulici Put Mulina gdje su stavljena 32 rasvjetna tijela, zatim slijedi ulica Kneza Trpimira, cesta u Planome iznad magistrale i Put Karanušića. Zadnja pozicija, u Solinama na šetnici uz more izmjenit će se sa novih 27 rasvjetnih tijela. Krajem ovog tjedna navedene lokacije trebale bi biti realizirane a krajnji rok je 5.rujna 2014. - potvrdio nam je to Ivo Meštrović iz Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo pri Gradu Trogiru.

Grad Trogir je 2013.godine prijavljen na projekt Energetske učinkovitosti ekološke javne rasvjete gdje je ponuđena financijska pomoć od 40%, točnije u iznosu od 298.000.00 kuna, a obveza je bila napraviti projekt gdje  bi se prikazala  ušteda. Izradom projektne dokumentacije Grad Trogir je naveo financijsku uštedu od oko 62 % .

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost projekt je odobrio u svibnju 2014. kada je raspisan i natječaj za javnu nabavu gdje je izabrana tvrtka s kojom je  potpisan ugovor u trajanju od 4 mjeseca.

{gallery}rasvjeta{/gallery}

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 27 Kolovoz 2014 11:54
HomeTROGIRZABAVA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala